"CLIC" Ara si que és el meu blog

Blog personal, amb temàtica de psicològia i psicopedagogia




martes, 30 de marzo de 2010

Autoavaluació 1.3


Conclusions del treball de la PAC1 1.3
He fet un treball força important, entre llegir, pensar (especialment això), relacionar, argumentar, i practicar coses noves...
Després de tot he de dir, que algunes coses han canviat, i altres s’han fonamentat, algunes per exemple com el fet de la neutralitat de les TIC, jo pensava que les eines eren això eines, instruments sense vida pròpia... però ara he entès que darrera hi ha una concepció que les ha construïdes i fonamentades, per tant que elles mateixes donen sentit, de fet en el meu mapa conceptual ho he expressat com que la tecnologia determina subjectivitats que alhora són artefactes que fan interaccions comunicatives i podríem dir que a nivell psicològic donen identitat... si aquests artefactes no hi són les interaccions seran altres, i la diferencia entre qui els té i qui no, és justament això diferència.

Un altre punt a ressaltar i que jo mateixa he argumentat és el fet que la tecnologia o més ben dit qualsevol cosa, eina o màquina s’ha de practicar per a poder parlar-ne, a priori no hi ha res bo o dolent (bé potser algunes coses...), però pel que fa a eines, moltes vagades darrera les reticències el que hi ha és desconeixement, especialment s’ha parlat de les TE (tecnologia educativa) que s’engloba dins tota la tecnologia i per tant es poden fer servir les mateixes argumentacions, en realitat la tecnologia ens ha facilitat la vida, també ens n’ha fet dependents, però no cal explicar que seria la vida sense les rentadores... potser res, però de totes maneres?.

Pel que fa al meu treball en aquesta PAC, tal com ja he dit... deunidó, he aprés a fer moltes coses, que si no m’hi hagués posat doncs no sabria fer, he pensat sobre la ciència la societat i la tecnologia i he contrastat idees, penso que bàsicament he fet el que calia.


Rosa Maria

No hay comentarios:

Publicar un comentario